Σχετικά με εμένα

Το «Kare kare” δημιουργήθηκε από μια ανάγκη να καταγράψω έστω και διαδικτυακά όσα σπουδαία και αξιόλογα έχουν συμβεί τα τελευταία 100 χρόνια σε κάποιες μορφές τέχνης. Τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση, τη μουσική.

Πολλοί λένε ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή. Κάποιοι άλλοι με αποκαλούνε ονειροπόλο, ρομαντικό!!!

Οι εποχές μπορεί να έχουν αλλάξει, εγώ όμως ζω ακόμα στις χρυσές δεκαετίες του 50 και του 60.

Μακάρι η ζωή μου σήμερα να ήταν ασπρόμαυρη ή έστω σινεμασκόπ…επειδή όμως ζούμε σε μια κομπιουτεροποιημένη εποχή ας ταξιδέψουμε μέσα στο χρόνο και ίσως έτσι αποκτήσουμε όλοι μας το χαμένο ρομαντισμό μας

Με τη βοήθεια ενός υπολογιστή και οδηγό το πάθος και το μεράκι θα σας παρουσιάσω τα άπαντα του Ελληνικού κινηματογράφου…και ίσως καταφέρω να σας πείσω ότι το χρώμα στη ζωή μας το δίνει έστω κι ένα ασπρόμαυρο κινηματογραφικό καρέ!!!

Σήμερα ο Ελληνικός κινηματογράφος έχει πέσει σε μια μακρόχρονη περίοδο χειμερινής νάρκης. Ας τον αφήσουμε λοιπόν να κοιμάται και ας συνεχίσουμε να αγαπάμε τις παλιές καλές ασπρόμαυρες ταινίες. Και ας μετατρέψουμε το σαλόνι του σπιτιού μας σε ένα υπαίθριο περιβάλλον με αγιόκλημα, γιασεμί και μπουκαμβίλιες. Και μία συμβουλή, διαβάστε τα άρθρα σε συνδυασμό με αναψυκτικά, πασατέμπο, σάμαλι και μπιράλ!!!