Στις 19 Ιανουαρίου 2002 πραγματοποιείται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ” Μάλα, η μουσική του ανέμου” του Νίκου Καρβέλα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Ουρές στα ταμεία του Παλλάς για να δούνε την Ελληνοκύπρια Σταρ σε έναν ιδιαίτερο ρόλο σε μια παράσταση που μόνο στο εξωτερικό μπορούσανε να απολαύσουνε. Υπέρ παραγωγή με ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών να πλαισιώνουν την Άννα. Ανάμεσα τους και οι: Λεωνίδας Κακούρης, Αίας Μανθόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Έλενα Τυρέα, Σταύρος Γιαγκούλης, Μιχάλης Άνθης, Ζωή Ναλμπάντη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Πάνος Μεταξόπουλος, Στέλιος Νικολαΐδης, Νίκη Παληκαράκη, Ελένη Τζώρτζη και ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Η “Μάλα” ήταν μια ιστορία αγάπης με φόντο το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Άννα Βίσση με τη “Μάλα” απέδειξε ότι θεατρίνα γεννιέσαι…δε γίνεσαι!!!

Η παράσταση περιλάμβανε 23 τραγούδια ενώ για την ηχογράφηση τους χρησιμοποιήθηκαν 42 μουσικοί. Τα τραγούδια του μιούζικαλ κυκλοφόρησαν σε διπλό άλμπουμ το οποίο έγινε χρυσό στην Ελλάδα και πλατινένιο στην Κύπρο. Είχε προηγηθεί η κυκλοφορία του single με 3 τραγούδια κι ένα ορχηστρικό θέμα, το οποίο έγινε χρυσό από τη πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Το έργο ήταν σε στίχους, σύνθεση και σενάριο του Νίκου Καρβέλα και σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Η παράσταση φιλοξενήθηκε στο Θέατρο Παλλάς μέχρι το Μάιο του 2002. Ήταν η μεγαλύτερη ανάλογη παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, καθώς απαιτούσε ειδική διαμόρφωση του θεάτρου, εγκατάσταση συστημάτων για την ηχητική κάλυψη καθώς και παρουσία ατμομηχανής επί σκηνής.

Για την ιστορία η “Μάλα” ήταν η δεύτερη θεατρική εμφάνιση της Άννας Βίσση (και ίσως η καλύτερη), καθώς είχε η προηγηθεί η ροκ όπερα “Δαίμονες”(1991).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ